Agilitykurs 25. - 26.mars 2023

Sted: Ridehuset i Sandnesdalen

Målgruppe: Nybegynnere og viderekommende 

Det er med stor glede at vi kan invitere til agilitykurs med Ole Kristoffer Sagløkken fra Bingen Agility nok en gang! Kurset er for deg som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning! Agility betyr «rask» og «bevegelig». I konkurranse går sporten ut på at man skal løpe i en gitt bane med ulike hinder raskest mulig, men kurset er selvfølgelig også for deg som vil prøve denne sporten for første gang! Kurslokalene er ridehuset i Sandnesdalen lørdag og søndag. 

Nybegynner: 

  • Passer for deg som aldri har trent agility før, eller deg som har prøvd noen ganger over enkelthinder, tuneller og/eller korte kombinasjoner. 

Viderekommende: 

  • Passer for deg som har trent mye agility, konkurrert eller går lengre kombinasjoner/baner på trening.  

Det er 10 deltakerplasser på kurset. Man blir delt inn i mindre grupper etter nivå. Informerer derfor om dette ved påmelding. Alle hjelper hverandre underveis, så sett av hele dagen. Hver ekvipasje får instruksjon èn og èn. 

Påmeldingen er økonomisk bindene. Man må derfor selge plassen sin dersom man ikke får mulighet til å delta på kurset. Meld fra til Bjørg på mail, så setter hun opp venteliste dersom kurset blir fulgt. Og plassen selges til nestemann på listen. 

Kursdeltakere vil få tilsendt mer informasjon ved påmelding. Her er det førstemann til mølla! 

Medlemmer i Kirkenes og omegn hundeklubb vil bli prioritert. 

 

Observatør 500,- per dag

Kursavgift: 2100,- (2600,- for ikke-medlemmer)

 

Bindende påmelding KUN på mail til: bjorghelene@gmail.com

 

I påmeldingen vil vi ha informasjon om deg og hunden din: rase, alder, nivå og om du har vært på agilitykurs før 😊. Merk innbetalingen med agilitykurs mars 2023 og ditt navn, til kontonummer  0530 18 59750. Frist 01.12.22.